Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Teddy bear jakke style GIGI

Ny

super elegant og lækker blød teddy bear jakke. Jakken som er i en klassik sort farve har masser af struktur, der giver dybde og gør den særlig smuk.

Størrelsesguide
Normal i størrelsen, jakken er rummelig - dette er en del af designet. Modellen har en str. S på 

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 62 loyalitetspoint. Din kurv total 62 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 6,20.


DKK 499,00

Yderligere information

super elegant og lækker blød teddy bear jakke. Jakken som er i en klassik sort farve har masser af struktur, der giver dybde og gør den særlig smuk. Jakken lukkes med seks knapper foran. Den fine jakke er helt simpel bagpå. Jakken har et foér indvendigt i faven flaskegrøn. Jakken er yderst behagelig at have på, og det lette fald gør, at man ikke ser stor ud i den, trods det lidt vamsede teddy-look. Jakken har en stor lomme i hver af siderne, der tilfører designet et casual touch og samtidigt meget praktisk. Denne jakke er helt sikkert en af vores favoritter, og farven gør den både eksklusiv, elegant og trendy

Farve
Sort.

Materiale
50% polyester, 50% akryl. Jakken kan vaskes på skåneprogram ved 30 grader.

Størrelsesguide
Normal i størrelsen, jakken er rummelig - dette er en del af designet. Modellen har en str. S/M på

Styling tips
En super smuk jakke, der er god at mikse til bukser og lækre bluser. Jakken kan styles både med lyse og kontrastfarver. 

1 andre produkter i den samme kategori: