Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

uld jakke Jessica

Ny

Praktisk og super lækker kort jakke i uld som gør jakken ekstra varm at have på. Jakken har et enkelt snit og forsynet med en kraftig praktisk lynlås, som giver er et elegant og cool finish. Den har 2 udvendige frontlommer med lynlås. 

 

 

https://barbaraschoiceshop.ps6.danaweb.com/img/cms/Maaleskema/Jessica måleskema.pdfFlere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 49 loyalitetspoint. Din kurv total 49 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 4,90.


DKK 399,00

Yderligere information

Praktisk og super lækker kort jakke i uld som gør jakken ekstra varm at have på. Jakken har et enkelt snit og forsynet med en kraftig praktisk lynlås, som giver er et elegant og cool finish. Den har 2 udvendige frontlommer med lynlås. Fantastisk lækker jakke som kan bruges både i hverdagen og til festlige lejligheder- året rundt.

 

Farve: Warm Grey

Kvalitet: Uld/Polyester

Maskinvaskes ved 30 gr.Størrelsesguide
Jakken er facon syet. Modellen har en str. S på.  Vi anbefaler at man går 1 str op.

Styling tips
En super trendy jakke, som kan bruges både til det daglig men ikke mindst i fritiden. Jakken har uanet muligheder hvad farvekombination angår. At style den med mørke farver såsom sorte bukser og hvid skjorte fremhæver jakkens smukke varme grå farve

30 andre produkter i den samme kategori: