Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kun online

Estelle parka

Ny

En kvalitets Parka i en super lækker bomuld kvalitet som holder dig dejlig varm hele vinteren

Parkaen har en lækker fake pels både inddvendigt og på kraven. Begge er aftagelig og parkaen kan dermed bruges året rundt.

Selve pelsen kan bruges som ærmeløs jakke om foråret


Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 112 loyalitetspoint. Din kurv total 112 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 11,20.


DKK 899,00

Yderligere information

En lækker Parka i en super lækker bomuld kvalitet i farven army. Parkaen har en lækker fake pels både inddvendigt og på kraven. Begge er aftagelig og parkaen kan dermed bruges året rundt

Parkaen har 2 sidelommer samt et indvendigt bælte som giver Parkaen felksibilitet og er med til at give Parkaen et elegant og cool look. Fantastisk Parka som kan bruges til mange anledninger - året rundt. 

Farve
Støvet Army

Materiale
100% bomuld. Maskinvaskes ved 30 gr.

Størrelsesguide
Jakken er rummelig - dette er en del af designet. Modellen har en str. m Må


Styling tips
En super trendy og ikke mindst praktisk parka som holder dig dejlig varm hele vinteren.Parkaen er perfekt til lange gåture i naturen men naturligvis også til den daglig brug. Parkaen styles bedst med mørke farver såsom grå eller sort jeans. Dertil et par støvler  som vores model har på eller praktiske boots til en tur i naturen

30 andre produkter i den samme kategori: