Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Barbara flaskegrøn

Ny

Smuk og elegant vindtæt og vendbar lang jakke i quiltet polyester med oliebehandlet finish, som gør jakken vandafvisende og ekstra varm at have på. Jakken er flaskegrøn på den ene side og sort på den anden. Quiltmønstret er på den sorte side

https://barbaraschoiceshop.ps6.danaweb.com/img/cms/Maaleskema/Barbara Bottle Green.pdf

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 99 loyalitetspoint. Din kurv total 99 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 9,90.


DKK 799,00

Yderligere information

Smuk og elegant vindtæt og vendbar lang jakke i quiltet polyester med oliebehandlet finish, som gør jakken vandafvisende og ekstra varm at have på. Jakken har et elegant snit med 2 vejslynlås og en høj slidse både foran samt på begge sider som giver felksibilitet når man cykler, og som samtidigt er med til at give jakken et elegant og cool look. Fantastisk flot jakke som kan bruges året rundt.

Farve
Flaskegrøn & sort. (vendes)

Materiale
Olie behandlet polyester. Jakken kan vaskes på skåneprogram ved 30 grader.

Størrelsesguide
Normal i størrelsen. Modellen har en str. S på

Styling tips
En smuk og elegant jakke, som kan bruges til alle lejligheder . Jakken kan styles til alle farver da frakken kan vendes.

30 andre produkter i den samme kategori: