Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Corine Denim Blue

Ny

Rigtig lækker oversize quiltet Denim jakke med virkelig flotte detaljer bla. et meget smukt borderi på
ryggen. Jakken har et lidt oversize snit og i en fantatstisk blød Denim kvalitet og utrolig behagelig at have på og som gør at jakken kan bruges indendørs såvel som udendørs. 

Jakken er med lange ærmer og ikke med 3/4 som vist på packshot billedet


Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 43 loyalitetspoint. Din kurv total 43 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 4,30.


DKK 349,00

Yderligere information

Rigtig lækker oversize quiltet Denim jakke med virkelig flotte detaljer bla. et meget smukt borderi på ryggen.
Jakken har et lidt oversize snit og i en fantatstisk blød Denim kvalitet og utrolig behagelig at have på og som gør at jakken kan bruges indendørs såvel som udendørs. Jakken som er med trykknapper, har et elegant snit med et flot V udskæring og lange ærmer som giver jakken felksibilitet og er med til at give den et elegant og cool look. Fantastisk jakke som kan bruges til mange anledninger - året rundt.

Jakken er med lange ærmer og ikke med 3/4 som vist på packshot billedet 

Farve
Denim blå

Materiale
100% bomuld. Maskinvaskes ved 30 gr.

Størrelsesguide
Jakken er rummelig - dette er en del af designet. Modellen har en str. XS på


Styling tips
En super trendy frakke som er inspireret af de store modehuse. Frakken egner sig både til det daglig men ikke mindst i fritiden. Frakken styles bedst med en stor sweater samt et par jeans. Dertil et par støvler eller hvide sneakers. Frakken bliver smukkere og smukkere med tiden30 andre produkter i den samme kategori: