Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brigitte New Grey

Ny

En super trendy og praktisk termojakke i quiltet polyester med oliebehandlet finish, som gør jakken vandafvisende og ekstra varm at have på.

Jakken er facon syet og derfor anbefaler vi at man går 1 str op. Modellen har en str. M påhttps://barbaraschoiceshop.ps6.danaweb.com/img/cms/Maaleskema/Måleskema Brigitte_1.pdf

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 74 loyalitetspoint. Din kurv total 74 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 7,40.


DKK 599,00

Yderligere information

Praktisk og lækker termojakke i quiltet polyester med oliebehandlet finish, som gør jakken vandafvisende og ekstra varm at have på. Jakken har et enkelt snit og en flot 2 vejs metal lynlås, som giver er et elegant og cool finish. Den har 2 udvendige sidelommer med lynlås samt lynlås ved ærmerne.

Fantastisk jakke som kan bruges til mange anledninger - året rundt.

FarveNew Grey  & Black

Materiale
Olie behandlet polyester. Maskinvaskes ved 30 gr.

Størrelsesguide
Jakken er facon syet og derfor anbefaler vi at man går 1 str op. Modellen har en str. M på

Styling tips
En super trendy jakke, som kan bruges både til det daglig men ikke mindst i fritiden. Jakken styles bedst til lyse skjorter og et par mørke busker. Etr stort tørklæde vil fuldende billedet

30 andre produkter i den samme kategori: