Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Barbara Black/Flower

Ny

En lækker feminin vindtæt og vendbar lang jakke i quiltet polyester med oliebehandlet finish, som gør Jakken vandafvisende og ekstra varm at have på. Jakken har et elegant snit med 2 vejslynlås og en høj slidse både foran samt på begge sider som giver felksibilitet når man cykler 


https://barbaraschoiceshop.ps6.danaweb.com/img/cms/Maaleskema/Barbara Flower Black.pdf

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 87 loyalitetspoint. Din kurv total 87 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 8,70.


DKK 699,00

Yderligere information

En lækker feminin vindtæt, vandafvisende og vendbar lang jakke i quiltet polyester med oliebehandlet finish, som gør jakken vandafvisende og ekstra varm at have på. Jakken har et elegant snit med 2 vejslynlås og en høj slidse både foran samt på begge sider som giver felksibilitet når man cykler, og som samtidigt er med til at give frakken et elegant og cool look. Fantastisk flot jakke som kan bruges året rundt.

Farve

Blomster/Black
Materiale
Olie behandlet polyester. Maskinvaskes ved 30 gr.

Størrelsesguide
Normal i størrelsen men man kan uden problemer have en strik under. Modellen har en str. m på

Styling tips
En super trendy jakke, som kan bruges både til det daglig men ikke mindst i fritiden. Jakken har uanet muligheder hvad farvekombinationer angår. At style den med andre typer print eller en ganske alm jeans er med til at opgradere dit outfit

30 andre produkter i den samme kategori: