Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kun online

Heldragt med hætte Chantelle Black Diamond

Ny

Elegant, æstetisk og utrolig praktisk heldragt med aftagelige hætte med pelskant af høj kvalitet i farven Black Diamond. Dragten er vandafvisende og vindtæt helt ned til - 10*. Ribkant ved ærmerne. "Guld" lynlås i fronten, ved anklerne og på sidelommerne. I taljen er der indvendig snøre.

 

https://barbaraschoiceshop.ps6.danaweb.com/img/cms/Maaleskema/Chantelle måleskema MED & UDEN hætte.pdf

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Ved at købe denne vare kan du samle op til 62 loyalitetspoint. Din kurv total 62 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 6,20.


DKK 499,00

Yderligere information

Elegant, æstetisk og utrolig praktisk heldragt med aftagelige hætte med pelskant af høj kvalitet i farven Black Diamond. Dragten er vandafvisende og vindtæt helt ned til - 10*. Der er ribkant ved ærmerne. "Guld" lynlås i fronten, ved anklerne og på sidelommerne, giver dragten et elegant look. I taljen er der indvendig snøre, så dragten fremstår elegant. 

Farve
Sort.

Materiale
Olie behandlet polyester. Dragten kan vaskes på skåneprogram ved 30 grader.

Størrelsesguide
Normal i størrelsen men vi anbefaler at man går 1 str op. Modellen har en str. S på

Styling tips
En super smuk og elegant heldragt. Dragten kan styles med et stort lækkert tørklæde i alle farver samt højhælet sko, boots eller en elegant støvle

1 andre produkter i den samme kategori: