Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kun online

Heldragt Chantelle i Black Diamond

Ny


Elegant, smuk og utrolig praktisk heldragt i farven Black Diamond. Dragten er vandafvisende og vindtæt helt ned til - 10*. Der er ribkant ved halsen og ærmerne. "Guld" lynlås i fronten, ved anklerne og på sidelommerne, giver dragten et elegant look.https://barbaraschoiceshop.ps6.danaweb.com/img/cms/Maaleskema/Chantelle måleskema MED & UDEN hætte.pdf

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Ved at købe denne vare kan du samle op til 49 loyalitetspoint. Din kurv total 49 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 4,90.


DKK 399,00

Yderligere information

Elegant, smuk og utrolig praktisk heldragt i farven Black Diamond. Dragten er vandafvisende og vindtæt helt ned til - 10*. Der er ribkant ved halsen og ærmerne. "Guld" lynlås i fronten, ved anklerne og på sidelommerne, giver dragten et elegant look. I taljen er der indvendig snøre, så dragten fremstår elegant. Derudover har du fleksibilitet hvis du vælger at have dit hverdagstøj under dragten.

Farve
Sort.

Materiale
Olie behandlet polyester. Dragten kan vaskes på skåneprogram ved 30 grader.

Størrelsesguide
Normal i størrelsen men vi anbefaler at man går 1 str op. Modellen har en str. S på

Styling tips
En super smuk og elegant heldragt. Dragten kan styles med et stort lækkert tørklæde i alle farver samt højhælet sko, boots eller en elegant støvle

30 andre produkter i den samme kategori: